ADREÇA DE CORREU D'ORETO DOMÉNECH

oretoescola@gmail.com

27 de novembre del 2008

Alegria de viure


Where the Hell is Matt? (2008) from Matthew Harding on Vimeo.

Qui pot mirar aquest vídeo sense deixar anar un somriure? El protagonista és Matt Hardin, programador de videojocs i Melissa Nixon l'ha acompanyat.

9 comentaris:

ORETO ha dit...

Lola, no sé què passa amb els teus comentaris que no arriben de manera normal. Arriba un missatge així com mhueytyedguefgiehf!!
Prova d'enviar-los com a anònima. De qualsevol manera gràcies per intentar-ho i pel teu temps. Has vist quina gràcia aquest home que va ballant arreu del món?

Lola ha dit...

Hola Oreto¡
Soc Lola¡
Crec que per fí puc deixar el meu comentari.... perdona pels missatges que vaig enviar ahir,feia proves de contacte...jajajaj¡
Ara ja se que t`encarregues de publicar-ho...no em passará com altres vegades quan veia que no hi havia arribat cap comentari.Ja arribará...pero el cas es que el pugues llegir¡¡
Aquest video m`ha paregut molt interessant i amb un trasfond evident.Independenment de la raça, el color de la pell,la cultura o el paissos,tots som els mateixos.Amb les nostres alegries i els nostres sinsabors,tots éssers humans amb somnis que complir.Tots utilitzant un idioma universal.. el ball com a forma d`expressió.Sin distinció de races ni paissos,tots ballant a la vida i a la alegria.Independentment de la classe social,tots amb la missió de mirar a la vida encara que siga per un moment,deixant els problemes darrere, units pel ball amb un somriure i amb il.lussió.Iguals davant la vida.

ORETO ha dit...

Estimada Lola, quina interpretació més bonica que fas del vídeo! Jo també pense, com tu, que ens hauríem d'esforçar per veure els altres més a prop de nosaltres però, de vegades, és massa difícil...
I, pel que fa als comentaris, perdona per la rialla de hui pel matí :-)

Anònim ha dit...

Hola! Soc Arantxa!

La veritat es que sí..he acabat amb un somriure! Fins i tot hi han hagut alguns llocs i situacions molt divertits. També transmet un sentiment de solidaritat entre les persones de qualsevol lloc, de manera que totes ballen sense importar-li les misèries del món, demostrant que tots som el mateix, èssers humans que podem riure i disfrutar junts d'aquesta maravellosa vida!

I Oreto ho sent per no haber pogut participar en les anteriors entrades, amb tants controls se m'habia oblidat!

Adeu!

ORETO ha dit...

Arantxa! És normal amb tants exàmens, no et preocupes en absolut. Només que hages passat uns minutets de distracció i uns altres minutets de treball (escriure-hi) ja em done per satisfeta.

Anònim ha dit...

Hola Oreto!
Soc Ana, de 2n d'arts!
Perfi et deixe un comentari!
no sé si els altres que vaig escriure et van arribar,però es que no sabia com deixar el comentari, vaig probar tres voltes o més,jeje.
Bueno de el video que has pujat
pense q es interesant i m'agrada molt per la música i pel sentit que té, ademés en el video es veu a les persones que están felices i alegres, sense donar importancia a que siguen d'altres paisos, ballant i demostran que no importa d'on siguen sino que tots al cap i a la fi són persones!
Adeu!
Intentare deixar comentaris més a menut!
=)

ORETO ha dit...

Benvinguda Ana, com veus açò està ple d'artistes (les tres xiques d'Arts)! Tens raó és una ocurrència aquest vídeo que ens deixa amb bon gust de boca. I pel que fa al blog, no et preocupes, que això de deixara comentaris té el seu misteri...

Anònim ha dit...

Holaaa! Sóc Alba de segon B. Feia segles que no passava per ací... i ja que li dones tanta publicitat a classe i me n'he recordat, aprofite.

Jo, com crec que totes les persones que han vist aquest video, he acabat veient-lo amb un somriure! Em pareix un video que val la pena no sols per aquest fet del ratet divertit, sino també pel que representa: aquesta unió de diferents races i cultures mitjançant el ball, al mateix temps que per a aquelles persones que ballen és una forma d'oblidarse dels seus problemes per un moment. Em pareix que el ball és una manera molt bonica, sana, ademés de divertida, per descarregar-se de coses com tensions, vergonyes... i ser feliç! I més encara si es comparteix amb altres persones!

Respecte a l'home que ha anat ballant arreu de tot el món, em pareix una persona de gran valentia i seguretat ja que mai saps el que et pots arribar a trobar, cosa que no ha impedit que aquest home complira el seu objectiu.

I res més... com pots comprovar, hui no estic molt inspirada... serà que és diumenge i tot el que això conlleva...jejeje!! Adéuuu! Bon cap de setmana, el poquet que queda!

ORETO ha dit...

Hola Alba,
me n'alegre que passes per ací. I això que dius que no estàs inspirada... Doncs xica, t'expliques molt bé. Ai quines alumnes que tinc, com s'expliquen!