ADREÇA DE CORREU D'ORETO DOMÉNECH

oretoescola@gmail.com

16 de desembre del 2008

Lectura

Ací teniu una fotografia del Montgó, un dels protagonistes del llibre que llegireu per a la segona avaluació: La mel i la fel, de Carme Miquel.

Més avall teniu la proposta del treball de lectura. Es tracta d'unes qüestions i una valoració personal de la novel·la.

M'he guiat de les propostes d'aprofitament didàctic de Carles Mulet per a l'editorial Tàndem i les he adaptades a vosaltres amb la idea que practiqueu el comentari de text també a partir de la lectura.

En el pròxim escrit us proposaré un llistat de lectures optatives perquè, els qui estimeu llegir, pugueu passar uns moments agradosos alhora que milloreu les vostres qualificacions.
Ja en comentarem les possibilitats si us interessa.

FOTOGRAFIA DE Joan Soler

Treball La mel i la fel

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, he vist que molt prompte us faran llegir "La mel i la fel", de la Carme Miquel.

He de dir-vos que és un llibre molt bonic i que és fàcil de llegir perquè està dividit en capítols i subcapítols molt breus, per la qual cosa podeu llegir-lo a l'autobús, abans de dormir, mentre fan anuncis a la TV, etc.

Ah! Algú de vosaltres ha llegit el libre de Joan F. Mira "El professor d'història"? M'agradaria que em diguéreu de què va per veure si m'anime a llegir-lo.

FELIÇ ANY i que us porten moltes coses els Reis :-)

ORETO ha dit...

Gràcies Anònim! Jo estic llegint "El professor d'història". L'havia agafat amb moltes ganes perquè m'havien agradat molt les dues parts anteriors de la trilogia, però mira, m'està costant, encara que m'agrada moltíssim la manera de dir d'aquest home. Trobe que hi ha més reflexió que història, més reflexió pessimista. En "Purgatori" per exemple, la ironia era molt present i tenia moments veritablement divertits.
Crec que seran tres obres que rellegiré amb el temps.

Anònim ha dit...

Aaah! NO sabia que els tres llibres formaven tot un bloc, és a dir, que es tractava d'una trologia...

Moltes gràcies per tan prompta resposta.