ADREÇA DE CORREU D'ORETO DOMÉNECH

oretoescola@gmail.com

21 de maig del 2009

Document per a practicar les qüestions de la Prova d'Accés a la Universitat

Bromes a banda...

Ara és l'hora d'acarar el darrer repàs. Un últim esforç.

Ací us deixe un document que recull les qüestions dels comentaris de les convocatòries passades amb el solucionari corresponent. Veureu que són qüestions que hem treballat. Podeu provar de fer-les sense mirar i corregir-les després.

Ens veiem, doncs, dimecres tres de juny a les hores corresponents de classe, per fer un repàs de la teoria i resoldre dubtes puntuals. Si teniu qualsevol dubte massa urgent com per esperar, no dubteu a escriure'm a oretoescola@gmail.com.

Una altra coseta. Si algú vol escriure un apunt al blog per a reflexionar sobre qualsevol aspecte del curs només m'ha de donar la seua adreça de correu electrònic perquè jo l'autoritze com a autora o autor. Els vostres escrits seran molt benvinguts.


5 comentaris:

ORETO ha dit...

Se m'ha oblidat dir-vos que aquesta informació l'he tret de

http://www.ua.es/dfcat/pau/indexpau.htm

on hi trobareu totes les proves des de l'any 2006.

Una abraçada.

ORETO ha dit...

I una altra adreça útil:

http://www.ua.es/spv/gripau/

es tracta del CD Gripau que us vaig repartir, el de les universitats, però en línia.

Fins aviat!

Anònim ha dit...

Quant que treballeu amb Oreto, veritat? Fa dies que buscava el moment per acomiadar-me perquè d'alguna manera hem estat en contacte enguany, però ja sabeu, final de curs (també per als profes hi ha més correccions d'exàmens, últims treballs, repesques...). Hui m'he decidit perquè les dues setmanes següents aniré prou ocupat; estarem al bloc de LLIMA i amb Oreto mantindrem el contacte.
Que tingueu un bon final de curs i que pugueu aconseguir la nota per cursar, en el futur, els estudis universitaris o mòduls que desitgeu. Estic segur que us recordareu d'Oreto per molt de temps (a ella, per modèstia, no li agrada el comentari, però no me'l censurarà).
Molta sort en la vida i molts projectes exitosos! I a la selectivitat no li tingue gens de por.
Paco López

ORETO ha dit...

Paco, moltes gràcies! A mi també m'ha fet molta il·lusió que ens hages visitat el blog al llarg del curs. Li has donat molta "videta" a aquest espai experimental amb el que provem (i tu ho fas fa molt de temps amb LLIMA) d'engrescar els nostres aprenents. Els teus compliments sempre són massa generosos. No oblides, però, que jo us vaig copiar als qui ja fa temps que investigueu això de les TIC.

Jo la setmana vinent estaré a Barcelona, a l'E-poetry, amb Laura Borràs que és la meua mestra (una gran professora, acadèmicament i humanament), a ajudar una mica i aprendre el que es puga! Per això m'he afanyat a corregir i posar notes; demà donaré les globals! Ja us contaré l'experiència poètica.

Com dius, Paco, a mi m'agrada que treballen, i em sap molt greu quan no ho fan, perquè es perden oportunitats de creixement intel·lectual, però també personal. Superar la mandra és una bona lliçó, per exemple. I tantes altres (i les que aprenem nosaltres d'ells). Per això tractaré d'ajudar en la nota global a la gent que ha treballat més.

Paco, que ja m'he enrotllat. Serà la malenconia del final de curs. Seguim en contacte.

Una abraçada.

Anònim ha dit...

bon comencament