ADREÇA DE CORREU D'ORETO DOMÉNECH

oretoescola@gmail.com

13 d’octubre del 2011

Va d'imatges!

Arantxa Vizcaíno Verdú va estudiar el Batxillerat artístic al Paco Mollà i actualment estudia un Cicle Superior d'Il·lustració a l'Escola Massana de Barcelona. M'agradaria mostrar-vos el seu magnífic portfoli on va deixant tots els treballs i encàrrecs que li fan. Vos recomane també una publicació una mica "gamberra" i molt artística que ella i una companya seua editen en versió digital i que es titula Maldito Fanzine


És un autèntic goig veure com els teus antics alumnes van trobant el seu camí i estan feliços i contents de tot el que van descobrint. 


Vinga, que d'ací a no res esteu vosaltres començant aquesta nova vida ja dedicada a fer allò que més vos motive, la vostra professió.
PORTFOLI D'ARANTXA


BLOG D'ARANTXA


MALDITO FANZINE


També us deixe ací una interessant invitació que m'ha arribat per correu. Es tracta d'una exposició de poesia visual, és a dir, de poemes fets amb imatges d'un autor valencià. De poesia visual n'hi ha alguns autors que la conreen des que la mestria de Joan Brossa la va situar en un lloc rellevant de la creació literària en català, però no és gens fàcil trencar amb imatges mentals que ja tenim i aconseguir que una il·lustració o fotografia ens provoque una viva impressió mental i emocional. La poesia visual és un repte creatiu i els reptes són per als valents!


Antoni Prat Oriols (la imatge de l'arruixadora de flors de més amunt és seua) té dos interessants blogs de POESIA ERÒTICA i POESIA VISUAL i estrena exposició a la Universitat d'Alcant. Ací baix us deixe el cartell que ell m'ha enviat. Sobretot pot interessar als alumnes del batxillerat artístic: una exposició molt recomanable que teniu ben a prop per poder visitar-la.

exposició poesia visual Universitat d'Alacant

2 comentaris:

Arantxa Vizcaíno Verdú ha dit...

Gràcies per compartir els enllaços Oreto!

I sí! estic totalment d'acord. De batxillerat als vostres futurs estudis només hi ha un pas molt petit, per donar un molt gran! És increïblement satisfactori realitzar el que t'agrada en l'àmbit desitjat.

Així que ànim que el temps vola!

I un petit aclariment, Maldito Fanzine ho fem un conjunt d'alumnes d'il·lustració, però cada nombre s'encarreguen d'editar-ho dues persones. L'últim ho vam fer la meva companya i jo!

Espero que us agradi!

Petons!

西雅图陈彤 ha dit...

you have a great blog.
you are welcomed to visit me
http://blog.sina.com.cn/usstamps
thank you.