ADREÇA DE CORREU D'ORETO DOMÉNECH

oretoescola@gmail.com

24 de juny del 2009

El curs que ve....



APUNTA'T A TEATRE PER A TERCER D'ESO!!!!

En aquesta assignatura pretenem provocar en l'alumne/a l'interés per l'art dramàtic sobretot en la seua dimensió pràctica. El teatre és un lloc privilegiat per a la reflexió, per al diàleg que t'ajudarà a conèixer-te millor i relacionar-te amb la gent d'una manera diferent. Amb l'ajuda de la professora podràs progressar en les teues capacitats expressives i en la sensibilització artística. Es vol ensenyar no sols el saber sinó el saber fer i el saber ser.

I, QUÈ FAREM?

per exemple...

punxeu damunt la imatge de les MÀSCARES per a descobrir-ho!

mira com fan TEATRE joves com tu:

Antígona
El malalt imaginari
Les cartes d'Hèrcules Poirot
Mag-nífic!

i molt més!

6 comentaris:

Francesc ha dit...

Jo m'apuntaria de bon gust; de fet m'ho estic pensant. No sé si no tornar a inscriurte'm a l'Escola de Teatre de Silla on he passat hores magnífiques, he conegut gent entranyable amb qui mantinc una bona amistat i he aprés a controlar sentiments, el cos i la veu d'una manera més professional.
No ho dubteu, trieu aquesta optativa que us farà aprendre moltes lliçons gaudint a tope!
Bona tria i bon estiu!

ORETO ha dit...

Gràcies Francesc!

Això espere, que fem una bona colla per passar-ho bé i treballar tots plegats.

Bon estiu!

Anònim ha dit...

Bon estiu Oretoo!! espere que estigues disfrutant de les teues vacances molt merescudes
un petonet

Gaëlle

Jordi Orts ha dit...

Hola:

Em dic Jordi Orts i sóc el psicòleg-orientador d’Escola Gavina (Picanya). A més sóc responsable de diverses iniciatives que portem endavant per dinamitzar l’audiovisual especialment a l’ESO. Entre aquestes gestione el bloc 400 colps | altres narratives dins i fora de l’escola (http://blogs.escolagavina.com/400colps/). 400 colps es va posar en marxa a finals del curs 2007-08 i el curs anterior va ser temps per comprovar que tenia sentit i que obria un nou espai amb diverses possibilitats. Aquest curs 09-10 pretenc potenciar-lo i donar-li més presència a la web amb noves iniciatives. Per això trobe interessant que estiga enllaçat en blocs i webs afins. Així doncs, et convide a, si t’abelleix, incloure 400 colps al llistat d’enllaços al teu bloc i si vols donar a conéixer-lo. Un dels objectius de 400 colps és el de generar sinérgies entre els interessats allà on es troben l’audiovisual i l’educació. He donat amb el teu bloc via LLIMA, el bloc de Francesc López i el seu alumnat (Silla).

Moltes gràcies d’avantmà per la teua atenció.
Una cordial salutació,
Jordi Orts | 400 colps admin.

ORETO ha dit...

Gaëlle, moltes gràcies per recordar-te de mi. Espere que el teu estiu haja estat de descans i divertiment, que t'ho mereixes!

ORETO ha dit...

Gràcies Jordi!! Enllaçat quedes. A veure si amb les sinèrgies fem una bona colla!!

Salutacions cordials.