ADREÇA DE CORREU D'ORETO DOMÉNECH

oretoescola@gmail.com

19 de desembre del 2010

Treball de lectura

Ací teniu una fotografia del Montgó, un dels protagonistes del llibre que llegireu per a la segona avaluació: La mel i la fel, de Carme Miquel.

Més avall teniu la proposta del treball de lectura. Es tracta d'unes qüestions i una valoració personal de la novel·la. 

Heu de lliurar-me aquest treball al llarg de la setmana del 10 al 14 de gener, ambdós dies inclosos i me'l podeu donar en paper o enviar al correu electrònic oretoescola@gmail.com. 

A banda del treball dedicarem un parell de classes (la del divendres dia 7 i la del dilluns 14/dimarts 15 a comentar i valorar alguns aspectes del llibre, per tal de preparar, també, la visita de la seua autora, Carme Miquel, al nostre centre).


Vos recomane moltíssim que mireu els tres vídeos curtets que vos he deixat més avall, perquè entendreu aspectes importants del llibre gràcies a ells.Si teniu algun dubte sobre el treball podeu contactar amb mi pel correu, sense cap mena de problema.

Per al treball, m'he guiat de les propostes d'aprofitament didàctic de Carles Mulet per a l'editorial Tàndem i les he adaptades a vosaltres amb la idea que practiqueu el comentari de text també a partir de la lectura.
La fotografia és de Joan Soler

Treball La mel i la fel




2 comentaris:

Anònim ha dit...

m´a agradat veure aquest video ja que no sabia que hi havia un cementeri a Dénia i pense que és un lloc que es pot anar a visitar perquè està a prop i que té coses interessants com la vestimenta i la recollida de dansa que encara hi ha famiias que la recullen.
Judith Rico.

ORETO ha dit...

Gràcies Judith! se m'havia perdut el teu comentari. Les panses de la Marina són molt bones i fetes artesanalment i el paisatge també és molt bonic, a banda de la platja, on hi ha molt d'ambient. Salutacions!