ADREÇA DE CORREU D'ORETO DOMÉNECH

oretoescola@gmail.com

26 de gener del 2010

Assetjament escolar

"Isona ha canviat d’Institut. Fuig d’una convivència impossible que fins i tot li va costar la vida a un amic seu. Al nou centre, però, tornarà a repetir-se de nou la mateixa situació d’assetjament.

Aquesta vegada no fugirà. Isona haurà d’enrontar-se, amb la complicitat de nous amics, al seu passat i a les persones que fan de la por un instruent per a sentir-se poderosos.

Un llibre necessari que ens ajuda a entendre el fenomen de la violència a les aules".

L'any passat els alumnes de 3r d'ESO van llegir aquesta novel·la. Us hi deixe la referència per si algú de vosaltres té ganes de poar-ne alguna idea per al Concurs de redacció de la Setmana pel Valencià de Petrer. Aprofite també per deixar ací les fotos de la visita i un vídeo que ha fet Andrea Lluch, de l'editorial Perifèric (gràcies!).

A veure si ho veuen els protagonistes! Mireu si van ser artistes i valents que van fer una dramatització i una lectura col·lectiva!


FOTOGRAFIES




3 comentaris:

Marina Gil ha dit...

Moltes gracies per la recomanaciò, m'he estat informant de tot el que he pogut sobre el bullying per a fer la redacciò, es un tema del que volguera saber mes, i buscaré aquest llibre, ja no tan sols per a la redacciò si no per a mes endavant!

Saluts, Marina.

ORETO ha dit...

Me n'alegre, xiqueta!! Escolta i les fotos que fas són fantàstiques, tens molt d'art.

Besets

Anònim ha dit...

Oh gracies! I com saps lo de les fotos? :)

Un bes!
Marina