Ací us deixe una sèrie de recursos que trobe que us poden ser útils per tal de preparar aspectes lingüístics de la P.A.U. com, per exemple, el repàs de les normes gramaticals, la pronúncia, aspectes ortogràfics... Baix de cada fotografia teniu una breu explicació al voltant del recurs, extreta de la pàgina web on es troba.
SI PUNXEU DAMUNT LES FOTOS.
"La Universitat d'Alacant ha editat un CD per a practicar la fonètica valenciana. Aquest material docent s'ha publicat amb l'ajuda del Secretariat de Promoció del Valencià i del Departament de Filologia Catalana dins del marc del conveni per a la promoció de l'ús social del valencià firmat per la Universitat d'Alacant amb la Conselleria de Cultura, Educació i Esport de la Generalitat Valenciana. La Universitat d'Alacant ha enviat el CD als centres d'ensenyament públics de le comarques d'Alacant. Podeu demanar-lo enviant un correu electrònic a: s.proval@ua.es
Instruccions: el programa Fonet està comprimit en format zip. El programa sencer (sense comprimir) ocupa 611 MB. En descarregar-lo, heu de descomprimir-lo i podeu optar per: a) copiar-lo en un CD (el programa té reproducció automàtica); b) copiar-lo en un directori del disc dur del vostre ordinador.
Per a executar-lo des del disc dur o des del CD en el cas que no tingueu activada la reproducció autormàtica, cal fer doble clic sobre l'arxiu Fonetica.exe".
El fet que les activitats de Pràctic estiguen elaborades a partir de les proves dels diferents nivells de la JQCV fa que este programa siga un suport excepcional de preparació de les proves per a l’obtenció dels certificats oficials administratius de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià: Oral, Elemental, Mitjà i Superior.
Per tot això, Pràctic és un recurs a l’abast de qualsevol persona interessada a incrementar els seus coneixements gramaticals en valencià".
L’usuari pot triar entre una modalitat general, en què les preguntes corresponen a diferents apartats (ortografia, lèxic i morfosintaxi), o una modalitat més específica, en què les preguntes van referides a subapartats concrets (accents i dièresi, grafies, vocabulari, errors morfosintàctics, pronoms, etc.). La possibilitat d’enregistrar el resultat permet que l’usuari dispose d’un historial que reflectisca l’evolució en l’aprenentatge".
2 comentaris:
Moltes gracies Oreto!!,,tot açò ens vindrà de perletes a tots, encara que el jugallengua aquest ja el tenía jo. Un beset i... fins demà!
MªReme 2A
besets!
Publica un comentari a l'entrada