ADREÇA DE CORREU D'ORETO DOMÉNECH

oretoescola@gmail.com

15 de gener del 2009

Funcionament del blog


Doncs això! I want you... La blogosfera us crida, us necessita!! Un univers ple de troballes interessantíssimes.

I, si podem, una manera de posar recursos al vostre abast perquè pugueu millorar el vostre nivell de coneixement de la llengua
. Enfocat a les Proves d'Acces de la Universitat i també a altres proves o estudis posteriors. La Universitat d'Alacant cada vegada ofereix més assignatures en valencià, optatives d'especialització o troncals en el cas dels Magisteris i les Filologies. Així que els enllaços que teniu a la banda dreta del blog us poden fer paper més endavant.

Bé i per a enguany, ens aprofita el blog? Què no compta?

I tant que compta! Però pacièèèència, una mica de pacièèència. El fet que elaboreu comentaris, us ajuda en l'expressió de l'apartat de valoració personal, us ensinistra el pensament perquè raoneu, és un extra d'escriure i llegir en valencià fora de classe... Només dir-vos que tindré en compte la vostra participació. Confieu i treballeu, que la recompensa ja arribarà.


El que sí que m'agradaria és que em féreu suggerències d'allò que us interessa més i que trobeu a faltar en aquest espai. Què us agrada més? Quines activitats podríem plantejar a través del blog que us ajudaren amb la nota? Podeu enviar-me un correu electrònic a oretoescola@gmail.com o fer un comentari o per preguntar qualsevol cosa que us interesse.

Fer un cometari és tan fàcil com seguir els passos següents:

1. Punxeu on diu "comentaris" al final de l'"entrada" o text escrit.
2. Escriviu dins del quadre on diu "deixeu el vostre comentari".
3. Si no teniu una adreça de correu feta a Google (gmail) el més senzill és que trieu l'opció "anònim". No us oblideu d'aquest cas perquè no es publicarà.
4. Punxeu damunt del requadre taronja on diu PUBLIQUEU EL VOSTRE COMENTARI. No us oblideu d'aquest pas perquè no es publicarà.
5. El comentari es publicarà automàticament; només heu d'actualitzar la pàgina (torneu a prémer ENTER) per veure'l.

De moment i com a novetat, encetem un apartat on podreu navegar per blogs recomanats per companys i companyes vostres. La primera recomanació us la faig jo mateixa, fins que us animeu. La teniu a la dreta i l'apartat es titula "nous camins".

Espere les vostres aportacions!